Waist Trainer – udtalelser, pris, hvor kan det købes

Waist Trainer har gjort et højt buzz i vægttab og motion samfund sidst. Lige siden A-liste berømtheder som Kim Kardashian og Jessica Alba sendt deres hemmelighed, at deres post-graviditet timeglas figur, kvinder har været nysgerrig efter, hvad Waist Trainer er alle om.

Få en timeglas figur, er ingen let sag at opnå. Enhver kvinde kan fortælle dig, at. Kampen for at selv at tabe sig er hårdt, hvor meget mere kom der perfekt buet midterste del af kroppen. Især i dagens samfund, sænke dit kalorie indtag og motion bare om at kaste dem kalorier kan være noget af en udfordring. Så hvis der er en nemmere måde at opnå en slankere figur, uden megen anstrengelse, kvinder ville helt sikkert være på det.

Med de kraftige rygter om Waist Trainers, så er det kritik. Folk er skeptiske med hensyn til sikkerheden af disse Waist Trainers især, at du bliver nødt til at bære det for et bestemt antal timer hver dag, hvis du ønsker at opnå en slankere mid-sektion. Så er det virkelig sikker og effektiv som berømtheder hævder, at det at være? Lad os finde ud af det.

Hvad er en Waist Trainer?

Waist Trainer er et korset-lignende tingest, der ligner dem, som blev båret af kvinder i den Victorianske æra. Ja. Det er rigtigt. Det er ikke en ny opfindelse. I virkeligheden, det er et 500 år gammelt begreb for det meste praktiseres af queens for at opnå, at flatterende figur og passer ind i deres klæder. Den eneste forskel er, at korsetter, der før var normalt lavet af stål ben. I dag, Waist Trainers er lavet af latex materiale.

Talje uddannelse er den praksis, iført Waist Trainer at ændre din talje og opnå en time glas mid-sektion. Kvinder vil have til at bære korset for et par timer hver dag. Gradvist, vil de nødt til at stramme korsettet og bære det op til 16 timer om dagen til at forme deres mid-sektion. Til sidst, din krop “forme” sig til en slankere figur. De resultater, der dog er semi-permanent.

Der Bør Prøve Waist Trainer?

De fleste kvinder, der er i taljen uddannelse er dem, der ønsker at tabe sig eller forme deres talje. Det er også et kæmpe hit blandt mødre, der i deres indlæg graviditeten fase, fordi det hjælper dem med at tabe baby vægt. Det var også i deres indlæg graviditeten fase, at Kim Kardashian og Jessica Alba fik sig bekendt med Waist Trainer. Med deres ikoniske post-graviditet tal sprede sig på tværs af sociale medier, og andre berømtheder som Khloé Kardashian, Kylie Jenner, og Amber Rose udstationering selfies iført Waist Trainers, kvinder spildte ingen tid med at få fat i disse Waist Trainers.

Hvordan Waist Trainer Arbejde?

Skaberne af den Waist Trainer sige, at du skal bære det for omkring fire timer hver eneste dag. Dette vil i sidste ende nødt til at stige op til 16 timer på en dag, som du stramme din corset. Den timeglas figur, der er opnået som følge af flytning af flydende ribben og reduktion af plads i maven. Vægttab også sker for en grund, som man bruger Waist Trainer for de timer, du er også tvunget til ikke at spise store mængder mad.

Ulemper af at Bære Waist Trainers:

 • Når en corset presser på ydersiden af din krop, er det også presse de indre organer. For stort pres på de indre organer kan forårsage alvorlige sundhedsmæssige bekymringer.
 • Når lungerne ikke kan ordentligt udvide, for eksempel, det øger risikoen for lungebetændelse. Det gør det sværere for din krop at få den ilt, den har behov – som er særligt farlige, når du er i fitness.
 • Når maven og tyktarmen kan ikke udvide, det har vist sig at øge risikoen for kronisk forstoppelse og halsbrand.
 • Hele tiden at begrænse ribben og muskler kan forårsage blå mærker på tværs af din øvre krop og konstant, kroniske smerter – selv efter du tager ud korsettet.
 • En af de mest alvorlige risici for at bære et korset er, at det reducerer blodtilførslen til og fra hjertet. Dette kan føre til svimmelhed og besvimelse. Tilbage i det 18. århundrede, de havde besvimelse sofaer for en grund: kvinder ville kollapse på disse sofaer, fordi deres korsetter blev for stramt.

Fordele ved Iført Waist Trainers:

Selv om der har været noget videnskabeligt bevis for, at folk, der har været hjælp Waist Trainer til måneder, hvis ikke år, hævder, at det er effektivt og har disse fordele:

 • Forbedret Kropsholdning
 • Attraktive Timeglas Form
 • Flad Mave

Der er heller ingen beviser for, at en kvindes krop vil opretholde en form for korset, efter at hun tager det ud. Så hvis du ønsker at bevare den “opnået figur”, mens iført Waist Trainer, er du nødt til konstant at bære korset hver nu og derefter. Ellers, vil kroppen naturligt gå tilbage til sin oprindelige form.

Waist Trainer Udtalelser (anmeldelser)

Min Waist Trainer erfaring er fantastisk, og det har fungeret undere på mig, som helhed, ikke kun på min krop. Jeg har brugt latex Waist Trainer. På min første dag af med det, det følte mig helt utilpas, at jeg føler mig forpustet til tider på grund af tætheden. Langs den måde, jeg blev brugt til at bære det, at det blev den nye norm for mig. Over tid, er det også hjulpet mig til at reducere min vægt, bortset fra at ændre formen på min mid-sektion. Det er også undertrykt min appetit. Den bedste del er at se den krop, som jeg ‘ve always wanted langsomt kommer til live. Det er bare uden ord og den følelse er bare uforklarlige. Jeg har altid ønsket mig en kurvet krop, men jeg kan bare ikke holde op med de krav, gå til gymnastik og svede det ud. Med Waist Trainer, det hjalp mig til tab 2-4 centimeter af min talje. Jeg er bare glad for, at mit offer har betalt off. Tak til Waist Trainer!

– Lucia –

Ved første jeg var tøvende at prøve Waist Trainer efter at have læst de negative anmeldelser der siger, at det vil ødelægge en kvindes krop, og vil medføre, at de organer, til at være ude af plads. Men min nysgerrig efter selv fik det bedste af mig, så jeg bestilte en på nettet. Jeg har været iført Waist Trainer on og off for 1 år nu. Jeg har læst, at det maksimale antal uger, som du kan bære Waist Trainer på et tidspunkt er 6 uger for at undgå langsigtede sundhedsmæssige effekter. Efter mit første 4 uger, jeg har bemærket, allerede er nogle ændringer. Min midten af sektionen er begyndt at danne en “semi” time glas form. For mig var det en stor bedrift, allerede da jeg tilhører Apple krop type. Iført Waist Trainer er ikke en gåtur i parken på alle. Det var hårdt, og de første par dage var ganske tortur, men med vedholdenhed og engagement, jeg snart overvandt denne fase.

Efter 6 uger, har jeg bemærket en nedgang i min mave og mit timeglas form blev mere synlige, selv når jeg var ude af korsettet. Nu efter et år, og jeg har et pænt udtalt timeglas talje ud af korsettet. Hjælp Waist Trainer også tvunget mig til at spise mindre måltider og med, at jeg er taknemmelig for, så godt, fordi det hjalp mig til at tabe 15 kilo. Jeg anbefaler Waist Trainer til alle, men husk på, at det kræver en masse udholdenhed til at vænne sig til at bære det. Altid få dine øjne på prisen, så du vil ikke give op lige med det samme. Det er det værd i sidste ende.

– Rita –

Hvor meget er Prisen for Waist Trainer?

Den Waist Trainer pris er budget-venlige afhængig af mærke og materiale det er lavet af.

Hvor kan man Købe den Waist Trainer?

Fordi Waist Trainer er sådan et kæmpe hit i dag, det er næsten, som sælges overalt de fleste, især gennem online shopping sites som Amazon, Ebay, osv.,.

Skal jeg købe den Waist Trainer?

Der er altid to sider af en historie, som vi har set ovenfor. Nogle siger, at det er farligt for ens helbred, mens andre sværger, at det virker på dem. De hævder at have succes mistet et par inches væk fra deres talje, ved at bære Waist Trainer i flere timer hver dag, flere dage hver uge. Succesen af din talje uddannelse og din rejse for at nå dit timeglas figur, afhænger af en masse faktorer, såsom:

 • Antallet af timer, du bære Waist Trainer hver dag
 • Antallet af dage, du bære Waist Trainer
 • Tæthed af Waist Trainer, hver gang du bære det,
 • Vægttab regime, du er efter, hvis nogen

Og baseret på deres succes historier, og ligesom enhver anden vigtig sag, der er afgjort en enorm mængde af engagement og offer, er nødvendig for at opnå dine ønskede resultater. Også, uanset hvordan de samme andre variabler, er, at resultaterne vil aldrig være typiske især, at genetik spiller en afgørende rolle.

Hvis iført Waist Trainer forårsager dig smerte, uanset hvor løst, du bære det, så måske talje uddannelse er ikke ment til dig. Ingen smerte, ingen gevinst ikke i dette tilfælde.

Uanset om du er en alvorlig Waist Trainer eller blot du bærer det til at supplere din stil, det er altid klogt at bruge sikker praksis.

LEAVE A REPLY