Taneral Pro – pris, bivirkninger, udtalelser, magnetisk bælte til rygsmerter

Taneral Pro-pris

Taneral Pro-prisTaneral Pro er et revolutionerende produkt, der støtter og stabiliserer lændehvirvlen. Ved brug af magnetterapi genopretter dette magnetiske bælte rygsøjlen, forbedrer musklernes funktion og fjerner smerte og inflammation. www.taneral-pro.dk

Irriterende smerter i rygsøjlen kan føre til flere andre tilstande. Nagende rygsmerter, besvær med at gå, bøje sig ned, og selv når man sidder, er det bare nogle af de almindelige. Der er ikke nogen enkelt årsag til disse svækkende omstændigheder, men undersøgelser har vist, at det højst sandsynligt skyldes stillesiddende livsstil, skader og alderdom. Med en skadet rygrad, er din mobilitet meget påvirket,og kvaliteten af dit liv lider.

Taneral Pro-prisLider du af irriterende smerte i rygsøjlen?

Finde en måde at afslutte det på permanent.

Besøg www.taneral-pro.dk

Køb nu og få 50% rabat

Taneral Pro sørger for, at du kan leve et liv uden begrænsninger. Du vil kunne leve et fuldt liv uden smerte og lidelse. Den kan bruges af alle, der lider af rygsøjle, uanset alder. Det er ikke kun innovativt, det er også sikkert og effektivt.

 

Hvad er Taneral Pro?

Taneral Pro er et særligt magnetisk bælte skabt af forskere på Toronto-lokomotivsystemet ortopædiske og traumatologiske klinik, der fjerner ryg-og rygsmerter. Taneral Pro blev skabt på basis af de test, der blev udført på patienter med rygmarvsproblemer. Prøvningerne bekræfter, at selen er helt sikker, og at den er særdeles effektiv. Ud fra det oprindelige bælte, der blev brugt til prøverne, blev det yderligere raffineret af Detroits stol for at forbedre effektiviteten og slidbarheden. www.taneral-pro.dk

Denne geniale løsning, der består af 12 magneter, hver med 500 gauss-kraft, har en høj effekt og sikkerhed på 97%. På grund af den kraft, der kommer fra magneterne, bidrager den til at forbedre kredsløbet, reducerer inflammationen og øger samtidig muskelfunktionen. Overdækket af et særligt materiale bidrager selen til at opretholde den korrekte kropstemperatur.

Ydelser ved Taneral Pro

  • Ikke-invasiv
  • Presser kroppen til den rette stilling
  • Styrkelse af muskelsystemet
  • Lindrer smerte i ryggen og rygsøjlen
  • Forbedrer blodomløbet

Hvordan virker Taneral Pro?

Taneral Pro er baseret på begrebet magnetterapi. Også kaldet magnetisk terapi er det en slags alternativ medicinsk praksis, der bruger statiske magneter til at lindre smerte og andre helbredsproblemer. Revalidering med brug af magneter har allerede eksisteret i årtier. 

Klik her for at lære mere om Taneral Pro

En af hovedårsagerne til dannelsen af efterfølgende degenerative sygdomme, der omfatter ryg og ryg, er det forstyrrede elektromagnetiske felt. For at genoprette den elektromagnetiske balance skaber Taneral Pro et bioenergisystem. De 12 magneter omkring bæltet stimulerer denne proces ved at skabe magnetfelter, der genopretter den korrekte placering af rygmarven som brønde som de omgivende muskler og væv.

Med de 12 magneter jævnt placeret omkring bæltet og med en styrke på 500 Gauss hver, giver Taneral Pro en dyb virkning på de overbelastede dele af kroppen. Mærkbare virkninger opleves efter den første uge. Nedenfor er den 3-pase-virkning af den særlige magnetiske sele:

  1. REGENERERING

Magnetisk acupresur mærkes straks, når Taneral Pro bæres rundt om kroppen og lindrer smerten. Biologisk energi, der stammer fra magneters virkning, giver en anti-degenerativ behandling, som derefter stimulerer kroppen til den korrekte holdning.

  1. STABILISERING

Ortopædisk belæsning af lændesektionen finder sted, og virkningen af langtidsnural stråling elimineres. Sammen med stabilisering ses en mærkbar forsvinden af smerter i andre dele af kroppen.

3 . MAGNETISK AKUPRESSUR

I denne fase opleves permanent massage med hævede magneter under det emitterede magnetfelt. Den intensiverer og støtter yderligere virkningerne af den allerede eksisterende rehabilitering.

Komponenter til Taneral Pro

Den teknologi og de komponenter, der anvendes i selen, er behagelig, praktisk og æstetisk. Den anvender VAP-teknologi (vertikalt lufttryk), som beskytter rygsøjlen mod tyngdekraften. www.taneral-pro.dk

Luften i små kanaler med særlig konstruktion fordeles vertikalt, hvilket gør det muligt at opnå trækkraft på op til 50 kg ved tryk på mindre end 15 PSI. Derefter reduceres den aksiale belastning, de intervertebrale rum forstørres, og trykket på nerverødderne fjernes. Ved at bruge dette magnetiske bælte, er rygraden lettet til det maksimale, og du kan glemme alt om smerte og ubehag.

Bæltet er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der kan indåndes, og som ikke forværres eller forårsager allergier, og som er konstrueret til komfort med henblik på langvarig brug. Den har en universel størrelse og kan tilpasses alle kropstyper og kan justeres med Velcro.

Instruktioner vedrørende anvendelsen af Taneral Pro

Brug af Taneral Pro kræver ingen særlige instruktioner. Du skal bare have den på om ryggen. Det er ikke nødvendigt at bruge det. Alle kan tage den på og tage den af sig selv, når de vil . Bæltet er designet til at give dig tryghed og stabilitet, så du kan bevare din stilling og glemme, at du har båret det magnetiske bælte i mange timer. Man kan også bære den perfekt under tøjet, og ingen kan se, at man bruger den.

Bæltets form medfører ingen bevægelsesrestriktioner. Men hvis du ønsker at maksimere virkningerne, anbefales det at foretage minimal bevægelse. På denne måde er kinesiotherapy på plads, som anses for at være den vigtigste behandlingsmetode i rehabiliteringstjenester.

Se producentens hjemmeside

Taneral Pro-udtalelser (gennemgang)

At sidde foran en computer i lang tid gav anledning til et problem med at brokke sig. Nogle gange kan det blive meget smertefuldt, at jeg er tvunget til at ligge i sengen hele dagen. Jeg prøvede smertestillende, men de gav mig hovedpine hver gang. En kollega foreslog, at jeg prøvede Taneral Pro. Jeg må sige, det var et af de bedste forslag, jeg har fået i hele mit liv. Det fjernede smerten og fik mig til at leve et behageligt liv.

– Soren –

Efter at have lidt af et slemt fald under et af mine eventyr, har tingene aldrig været det samme. Min ryg og ryg gjorde ondt hele tiden, fordi jeg måtte nedtone min aktive livsstil. Der var tider, hvor smerten ville være utålelig, at jeg slet ikke kunne sove. Jeg fik endelig tjekket mig selv, og jeg blev rådet til at bruge Taneral Pro. Det er meget behageligt at bruge og det gav mig straks smertelindring. Jeg har den på hele tiden, og jeg er så vant til den, at jeg ikke kan se, om jeg bruger den.

– Astrid–

En slem fejl under en basketballkamp med mine officemedlemmer gav mig en alvorlig rygskade. Faldet var så slemt, at jeg måtte på hospitalet for at se, om min rygrad var skadet. Heldigvis var der ikke. Jeg brugte Taneral Pro til at rehabilitere min ryg og byg 2 ugers brug af den, alt føltes normalt igen. Det er et godt produkt!

– Magnus –

Taneral Pro-prisLider du af irriterende smerte i rygsøjlen?

Finde en måde at afslutte det på permanent.

Besøg www.taneral-pro.dk

Køb nu og få 50% rabat

Taneral Pro – har det bivirkninger?

Denne ikke-invasive metode til korrektion og stabilisering af rygsøjlen har ingen bivirkninger. Magneterne i Taneral Pro er konstrueret til at aktivere svage, slidte eller beskadigede celler til regenerering. Den langsigtede brug af magnetbæltet er også sikker og har til formål at forbedre livskvaliteten.

De gunstige virkninger af at anvende Taneral Pro er videnskabeligt bekræftet i de kliniske forsøg med 200 personer med diagnosticerede vertebrale kolonnedefekter.

Taneral Pro – hvor meget er prisen?

Taneral Pro, som anvender komponenter af høj kvalitet, prissættes rimeligt. Salgspris, der går helt op til 50% rabat, er i øjeblikket tilgængelig på den officielle fabrikants hjemmeside. Tilbuddet gælder indtil videre. Tjek deres hjemmeside for oplysninger om prisen i dit område.

Taneral Pro Pris-50%

Taneral Pro – hvor skal man købe (apotek, supermarked, online?)

For at købe Taneral Pro skal man gå til den officielle fabrikants hjemmeside. Den sælges desværre ikke på apoteker, på eBay, online-butikker eller praktisk talt uden for deres hjemmeside. Dette er for at beskytte køberne mod høje markedsføringsomkostninger, som tredjepartshandlerne giver videre til deres kunder. Denne strategi vil også sikre, at alle, der køber Taneral Pro på producentens hjemmeside, får det oprindelige produkt. www.taneral-pro.dk

Anbefaling

Taneral Pro-udtalelser

De fleste har problemer med rygsmerter på et tidspunkt i deres liv. Det er en af de største årsager til handicap på verdensplan, og hvorfor folk søger lægehjælp. Den nagende smerte, der er forbundet med den, er en af de almindelige årsager til, at folk savner arbejde, ude af stand til at komme til familiesammenkomst og nyde livet i almindelighed. www.taneral-pro.dk

Gennem årene har der været mange metoder, der har været effektive til at lindre smerten og forhindre dem i at gentage sig. Medicin, terapi og kirurgi er tilgængelige for at hjælpe mennesker, der lider af denne tilstand. Taneral Pro er blandt de bedste valg blandt folk. Den er ikke-invasiv, sikker og effektiv.  Den kraftige kombination af magnetisk terapi og rehabilitering tager sig af rygsøjlen og korrigerer den for at gøre det muligt for dig at komme ud og omkring. Hvis du er en af de mange, der skal udholde rygsmerter, er det på tide at stoppe tilstanden fra at tage kontrol over dit liv. Ved at bruge Taneral Pro, vil det få dig til at glemme, at du havde rygproblemer. Du vil bare glemme smerten og begynde at leve det bedste ud af dit liv.

Taneral Pro-prisAt gå glip af livet på grund af konstante rygsmerter?

Lad det ikke tage de bedste øjeblikke i dit liv.

Besøg www.taneral-pro.dk

Køb nu og få 50% rabat

LEAVE A REPLY