Spirulina – anmeldelser, udtalelser, prisen, hvor kan man købe

Spirulina - forumI denne moderne tidsalder, vi lever i, aggressiv markedsføring har ført folk til at forbruge mere forarbejdede og junk fødevarer. Disse er de fødevarer Spirulina, der er fyldt med fedt, sukker, salt og kulhydrater, men manglede vigtige næringsstoffer og vitaminer, som vores krop har brug for. Alle disse føre til vægtøgning og i sidste ende til fedme og sundhedsmæssige problemer. I virkeligheden en alarmerende statistikker, der blev rapporteret af ministeriet for Sundhed og Menneskelige Ressourcer i OS at sige, at 66% af den voksne befolkning er enten overvægtige eller svært overvægtige. Der er som gennemsnit 2 ud af 3 voksne.

Selvom alle elsker at spise, ville ingen nogensinde ønsker at være overvægtige eller fede. Dette får folk til at ty til forskellige typer af vægt tab programmer og kosttilskud. Som et resultat, mange vægttab og fitness-selskaber kappes om folks hårdt tjente penge.

En naturlig og sikker måde, er altid den bedste mulighed for at tabe de ekstra pounds. Kemisk-baserede vægttab produkter, er den sidste ting du ønsker at indtage for at undgå yderligere skade på din krop.

Dette er grunden til, at Spirulina har vundet sin popularitet i dag. Det er et naturligt kosttilskud, der har kapacitet til at styre og vedligeholde din vægt. Det er en stor kilde til protein, der ikke kommer fra kød eller æg. En række mennesker, der har vedtaget den veganske livsstil har valgt Spirulina for deres proteinbehov i stedet for at spise vegetabilske proteiner, som bælgplanter.

Så hvad der præcist er Spirulina?

Blå-grøn farve, og der henvises til som en naturlig “alger”, der vokser i det solrige alkaliske søer, Indien, Japan, Usa og Grækenland. Det har været den primære kilde til protein for tusinder af år af mennesker så tidligt som den tid af Aztekerne og Mayaerne.

Spirulina – det virker

I den seneste tid, en masse har opdaget, om Spirulina især i form af vægttab. Det virker som en “superfood”, som er rig på proteiner, essentielle fedtsyrer, B-kompleks vitaminer, betacaroten og mineraler som jern, men med et lavt kalorie indhold.

Bestående af op til 70 procent protein, Spirulina forsinker fordøjelsen proces, der gør du føler dig mindre sulten. Der mere protein i din krop, hjælper også med at brænde fedt, at fastholde lean væv, og på samme tid øge din energi niveauer. De energigivende effekt af Spirulina er i overensstemmelse med ingen kendte tilbageslag i modsætning til andre tonika, såsom kaffe, som giver dig kun midlertidigt energiboost, og så til sidst gøre dig svag. Med en stigning i dit energiniveau, du er i stand til at udholde længere træning, der hjælper dig med at brænde mere fedt.

Bortset fra dens vægt tab egenskaber, Spirulina har også flere andre sundhedsmæssige fordele. Det er kendt, at detox tungmetaller i din krop, fjerne candida, hjælper med at forhindre kræft, sænke blodtrykket, reducere kolesterol, sænker chance for slagtilfælde, og mange flere.

Spirulina – udtalelser (anmeldelser)

Bevis for, at Spirulina’s effektivitet er ikke mindre fra de mennesker, der har prøvet det.

Jeg startede mit vægttab rejsen ved at droppe mit kalorieindtag til 1300 en dag. Jeg gav op fastfood, junk food, sodavand, sukkerholdige og fede fødevarer, stort set næsten alle forarbejdede fødevarer. Jeg var temmelig vellykket, med det resultat, da det hjalp mig med at tabe 2-3 pounds en uge. Men på grund af et fald i mit kalorieindtag, er jeg mærke en dråbe i min energi. Nogle gange er jeg ude af stand til at fokusere og ofte finder mig selv irritabel. Så læste jeg om Spirulina i et af de blade jeg læser. Det fik mig interesseret, så jeg har prøvet det.

Jeg har prøvet flere forskellige kosttilskud, men Spirulina synes at være den mest effektive. Ikke alene var jeg i stand til at tabe sig, men det hjælper også mig til at blive mere energisk. Ikke længere er de dage, at jeg føler mig svag og udmattet. Nogle mennesker fortæller mig, at det kan bare være en placebo-effekt, men for mig betyder det ikke noget. Det virker for mig, og jeg er bare glad for at det ikke!

-Karen-

Efter min 3. baby, jeg fandt det svært at gå tilbage til min oprindelige vægt. Min baby allerede vendt 7 måneder gammel, men jeg har ikke mistet meget af den overskydende vægt, på trods af at spise mindre portioner og gøre hjemmet træning. En ven foreslog mig, at prøve Spirulina kost piller. Jeg tjekkede produkt online og bestilte min første flaske. Mens forbrugende Spirulina, jeg gjorde en smule kører mindst to gange om ugen og stadig fortsatte med at spise mindre. På min første uge, har jeg tabt 1,5 pund. Jeg kan også mærke en nedgang i min appetit. Før, jeg brugte til at spise hyppige, mindre måltider. Da jeg begyndte at tage Spirulina, jeg spiser mindre, men ikke ofte længere. Jeg er stadig på min 3. uge, og indtil videre er jeg tilfreds med resultatet.

-Dana-

Det har været 2 år siden jeg først begyndte at tage Spirulina. Jeg finder det effektivt og meget hjælpsom i mit tilfælde, da jeg på en proteinrig kost, som er, hvad Spirulina er her for. På min første måned, har jeg tabt 6 kilo. Jeg kan også mærke en dråbe i min appetit, som hjalp mig med at tabe sig endnu mere. Selv om jeg har også bemærket, at jeg følte mig en smule svimmel under mit første par dage for at tage det, den bivirkning til sidst forsvandt da jeg fortsatte med at indtage produktet. Alt jeg kan sige er, at det virker for mig, og jeg er sikker på, det vil også arbejde med alle! Jeg er så taknemmelig for, at der er et produkt, som Spirulina. Nu er jeg i stand til at tilfredsstille min protein behov, uden at det er nødvendigt at forbruge en masse af kød.

– George-

Hej! Mit navn er Emma. Jeg har kæmpet med binge eating og overspisning især når jeg er stresset. Min ven introducerede mig til Spirulina og fortalte mig, at det kom fra en slags alger, og at det er effektivt. Jeg var tilbageholdende med at prøve det. Jeg har ikke hørt om nogen pille, der er fremstillet af alger. Min ven forsikrede mig om, at det var okay. Og i alle retfærdighed til hende, hun kiggede slankere end sidste gang vi mødtes. Og så har jeg prøvet det. Produktet viser sig at være effektiv efter alle. Jeg begyndte at mærke en nedgang i min appetit. Min sædvanlige trang til sukkerholdige og salt mad er også faldet betydeligt. Jeg har samlet tabt 20 kilo, i løbet af 5 uger. Jeg er på min anden flaske Spirulina, og resultaterne er bare fantastisk. Ligesom min ven, jeg vil ikke tøve med at anbefale dette produkt til alle, der har problemer med deres vægt.

-Emma-

Spirulina – bivirkninger

Ifølge University of Maryland Medical Center, forbrug af Spirulina er sikker og med minimale bivirkninger. Nogle mennesker kan opleve mindre hovedpine, svedtendens og kvalme. Hvis du har autoimmune sygdomme som leddegigt, lupus, eller multipel sklerose, ville det være bedst at undgå Spirulina, fordi det kunne stimulere dit immunforsvar og gøre din tilstand værre. Det ville også være bedst at tale med din læge først, før indarbejde Spirulina til din kost, hvis du er på en regelmæssig medicin, gravide, eller ammende.

Alt i alt, Spirulina er ikke kendt for at have store bivirkninger. Hvis der er, kunne det være på grund af overforbrug, som tager alt for meget af det kan være skadeligt for din lever. Det er altid en sikker praksis med at følge den anbefalede dosis, og følg producentens anvisninger.

Spirulina – pris

Prisen for Spirulina er en, der passer til nogens budget.

Spirulina – hvor kan man købe (apotek, supermarked, online?)

For at vide mere om prisen for Spirulina og hvor man kan købe (apotek, supermarked, online?), tjek deres hjemmeside. Levering indstillinger er også tilgængelige for din bekvemmelighed. Husk altid at købe fra producenten for at undgå svindel eller falske produkter.

Oversigt

Det er altid værd at gøre nogle forskning på forhånd at vide, om produktet er virkelig effektiv. I denne dag og alder, er en masse vægt tab kosttilskud, der er ude i markedet er lige kappes om dine hårdt tjente penge, men giver ingen reelle resultater. På den anden side, nogle vægt tab kosttilskud kan være effektiv, men alt i alt gør ikke noget godt for din generelle sundhed, især de syntetiske og kemiske baseret kosten piller. Når det kommer til Spirulina, at en række undersøgelser har fastslået, at det er sikkert og effektivt. Vel vidende, at det kommer fra naturen, som også tilføjer mere til sin appel.

Hvis det ikke er nok, Spirulina også har tilføjet fordele i vægt tab kategori: det er en ideel mad, som ikke behøver en masse af tid til at være forberedt, behøver ikke at blive spist som frugt og grøntsager, og vigtigst af alt, det er en komplet pakke af forskellige næringsstoffer og vitaminer i sig selv.

Med alle disse kort, lagt ud på bordet, ville det ikke være svært for nogen at afgøre, om eller ikke at tilføje Spirulina til deres vægt tab program. Noget som effektive og naturlige som Spirulina bør ikke være gået glip af alle, der forsøger at gå den sunde vej.

LEAVE A REPLY