Hurtigt Vægttab – En No-Brainer

Det er almindelig viden, at nøglen til at åbne døren for vægttab er at spise mindre kalorier og mere motion ofte -men kun få mennesker, der faktisk er brug for, at centrale. Hvorfor…? Det er fordi de alle forsøger at finde hurtige vægt tab planer, der kan arbejde på kort sigt (dvs hjælpe dem med at tabe et par pounds hurtigt), men absolut ikke ville arbejde på lang sigt, fordi det virkelig ikke giver foranstaltninger til at opretholde tab.

Hvis du falder ind under kategorien af dem, der mener, at den næste hurtige vægttab fad ville arbejde for dem, så jeg gætte, du bør have en komplet nytænkning. At være ærlig, dette quickie kost har intet at byde på bortset fra tab af vand vægt og overraskende -muskelmasse. 

Hvad betyder dette? Det betyder, at opnå en ægte vægttab faktisk indebærer en langsigtet forpligtelse til omstrukturering af ens livsstil, fra start til slut, og vigtigst af alt, når det vedrører ens kost og motion. Selv om der findes et par situationer, hvor der måske en øjeblikkelig vægttab ville være tilfredsstillende.

Selv om hurtigt vægttab metoder kommer handy i nogle situationer, men for en bæredygtig resultater, er du nødt til at vise engagement og iver i retning af at re-planlægge din livsstil, der primært er rettet mod din kost og motion. Andre hurtigt vægtreducerende metoder, der kun resultere i vand vægttab eller muskelmasse tab. En ægte vægttab kræver tid, tålmodighed og engagement. Men, i nogle situationer, kan du bruge disse hurtige vægt tab planer, der kan komme handy.

Kan du ikke vente? Har Brug For Hurtige Resultater?

Er du bare et par ekstra kilo langt fra at nå din idealvægt? Ønsker du at slippe af med disse par ekstra kilo? Og tror du virkelig ønsker at slippe af med disse ekstra pounds inden for et par uger? Hvis dit svar er ja, så er den eneste løsning for dig er at vise en stærk viljestyrke og begynde at arbejde på dit hurtige vægt tab plan nu.

En af de vigtigste dele af enhver vægt tab metode er overdreven indtagelse af vand. Uanset om du er ved hjælp af kortere og midlertidig vægt reducere planer eller langsigtet og permanent vægt reducere planer, drikker store mængder af vand er et must i enhver vægt-reduktion plan.

Drikke mere vand resulterer i flushing mere fedt, og derfor hydrating din krop. En anden fordel ved at drikke mere vand, er det faktum, at ved at gøre dette, vil du spise mindre, fordi din mave vil allerede være fyldt med vand. Så det er altid anbefales at drikke et glas vand, før du starter dit måltid, på denne måde, vil du spise mindre.

Spise mindre er virkelig en vanskelig opgave, hvis din mave er tom, og du har din favorit måltid foran dig. Men, selvom du har din favorit måltid foran dig, men du har fået nok vand, før det, så ville du spise mindre end hvad du ville have spist, hvis du ikke havde haft nok vand, før det.

I et hurtigt vægttab metode, du vil være forpligtet til at afskære indtag af sukkerholdige drikkevarer, også kaldet som sodavand. Du kan erstatte sodavand med skummetmælk eller nul kalorieindhold drikkevarer. Hvis du kan fortsætte med dette, vil det sikre vægttab på cirka 15 kilo på et år. Men dette kan ikke opnås, hvis du ikke har afskåret fedt og kulhydrater i din daglige kost.

Her er nogle flere gode ideer.

Hvis du er medlem af en klub, med den hensigt at reducere vægten ved ikke at bruge hurtig vægt miste metoder, så du har brug for virkelig stærk viljestyrke, da det vil tage tid. Hvis du mål er at reducere vægten, så skal du vise en stærk viljestyrke. Men, som tidligere nævnt, at der er tidspunkter, når et hurtigt vægttab metode, der faktisk kan hjælpe dig.

Du kan bruge disse metoder i din kamp for at reducere vægten ved hjælp af traditionel kost og motion metoder, for at gøre hurtige vægttab som en sekundær metode, ledsaget af den primære kost og motion.

Den Skjulte Hemmelighed Negativ Kalorie Fødevarer – En hemmelighed at kaste overskydende pounds er, at praktiseret af de fleste hurtigt vægt tab eksperter, der er at tage af negativ kalorie fødevarer i stedet for højt kalorieindhold fødevarer. Man er nødt til at huske på, at alle fødevarer indeholder kalorier, men til bestemte fødevarer for at få at negativ kalorie label, kroppen ville have til at forbruge mere energi på at fordøje det til yderligere fordybelse.

Eksempler på disse hurtige vægt tab fødevarer omfatter agurker, salat, gulerødder, papaya, selleri, æbler, tranebær, spinat, broccoli, blomkål, grapefrugter osv. 

Hvis du ønsker at opnå hurtigt vægttab, så kombinationen af forøget indtagelse af vand med negativ kalorie fødevarer og motion, ofte vil udgøre nogen problemer i at miste de par kilo, der ville forvandle dig til din drøm-størrelse inden for et par uger. Men husk, at det midlertidige tab af vægt er kun en lappeløsning, medmindre du starte en langsigtet kost plan.