Goji Berry – anmeldelser, udtalelser, prisen, hvor kan man købe

Goji Berry - effektPå nogle punkt i vores liv, at vi kan have været konfronteret med et vægttab udfordring. Goji Berry Nogle kan have været en succes. Nogle vil måske stadig være kampe, mens nogle kan have helt tabt slaget med vægtstigning. For dem, der stadig forsøger at vinde denne tilsyneladende vanskelig krig, Goji-bær kan være noget, der vil interessere dig.

Den Goji Berry også kendt som wolfberry er en lille, lyse røde bær, der sporer sin oprindelse til Kina, Mongoliet og Tibet. Jeg t kan også findes i det Sydlige Europa. Det kan enten spises friske eller tørrede.

I dag, det har langsomt fundet vej til det Vestlige marked på grund af sin vægt tab fordele. Dette kan være en forholdsvis ny opdagelse i den Vestlige kultur, men i Kina og andre omkringliggende lande, folk har været at drage fordel af de sundhedsmæssige potentiale i denne berry for tusinder af år allerede.

Det har været udråbt som en “superfood” af flere trænings og ernærings-virksomheder. Vægt tab produkter, der indeholder Goji Berry som en ingrediens, der har været oversvømmelser markedet i håb om at hjælpe forbrugere, der har svært ved at tabe sig.

Goji Berry – det virker

Så hvordan gør Goji Berry fremme vægttab? Det grundlæggende fungerer ved at fremskynde metaboliske processer i kroppen. Denne effekt er opnået på grund af tilstedeværelsen af store mængder af antioxidanter, der findes i Goji-bær. Videnskabelige undersøgelser har vist, at en kost, der består af store mængder af antioxidanter fremmer vægttab. Blandt de fødevarer, der er rige på antioxidanter, Goji Berry rangerer øverst. Det har 25% flere antioxidanter end blåbær, 2,5 gange mere end i garnet, og 10 gange mere end i blåbær og jordbær.

En anden vigtig faktor til at overveje for et vellykket vægttab er det glykæmiske indeks (GI). Det glykæmiske indeks bestemmer, hvor hurtigt maden omdannes til glukose eller blodsukker. En værdi på 100 angiver, at det er ren glukose, de ratede 70 eller højere er høj-GI, mens dem, der er vurderet under 55 anses for lavt GI.

Fødevarer med lavt GI er mere tilbøjelige tilfredsstille din appetit snarere end at øge den. Spise fødevarer, der har et lavt GI vil mindske din trang til at indtage flere kalorier, og derfor kan hjælpe dig til ikke at tage på i vægt. Tag et kig på de GI af Goji Berry sammenlignet med andre frugter:

Goji Berry – 29
Apple – 38
Orange – 42
Banan – 25
Cantaloupe – 65
Rosiner – 64
Vandmelon – 72

Goji-bær er også høj i fiber med sine 21 procent fiber i vægt. De er også en god kilde af chrom, som hjælper med at bevare muskelmassen under vægttab proces.

De er også rig på næringsstoffer, der hjælper med omdannelsen af mad til energi, i stedet for at lagre dem som fedt. Fordi Goji Bær hjælpe med at lindre stress, følelsesmæssige spise og trang til sukkerholdige, fede fødevarer undgås.

Goji-bær er også betragtes som Adaptogens. Adaptogens er naturlige ingredienser, som hjælper med at forbedre kroppens modstand under uønskede forhold. Så når de udøver, tidskrævende Goji bær vil forbedre din udholdenhed, ilt-udnyttelse og omsætning. Du er i stand til at udholde længere træningsture og dermed gøre dig i stand til at brænde flere kalorier.

Bortset fra de vægt tab fordele, Goji Berry er fyldt med andre sundhedsmæssige fordele. I tusinder af år har Kineserne altid brugt Goji bær for vitalitet og lang levetid. De har vist sig at være godt for immunforsvaret, kvinders sundhed, anti-aging, hjerte-sygdomme, autoimmune sygdomme og mange flere.

Goji Berry – udtalelser (anmeldelser)

Goji Berry - bivirkninger

Den Goji Berry er bestemt ikke alle hype. Her har vi samlet historier og anmeldelser fra folk, der har erfaring med den strøm af Goji-bær.

Forud for tidskrævende Goji Berry, jeg var på 308 kilo. Nu er min vægt er 245 pund efter to måneders forbrug. Først kunne jeg ikke tro på resultaterne. Men sidst jeg gjorde, som min familie og mine venner begyndte at supplere mig, for min vægt ændrer sig. 63 pund er en kæmpe bedrift for mig, i betragtning af alle de mislykkede gange, jeg har haft med vægttab. Jeg er nu spændt på at tabe mere, og jeg lovede mig selv ikke at nogensinde gå tilbage til min overvægtige selv. Goji Berry er bare så fantastisk! Det er som et svar på min bøn!

-William A.-

Jeg har hele tiden forsøgt at tabe sig lige siden jeg fødte min sidste barn via kejsersnit drift. Jeg har bare ikke kunne tabe de ekstra pounds, jeg har fået under min graviditet. Jeg tilmeldte mig på eller lokale fitnesscenter, fik en fitness-træner, og skære ned på min kalorie indtag. Til tider ville jeg tabe et kilo eller to, men så ville finde mig selv at få det tilbage igen. Det var frustrerende, for at sige det mildt. Da jeg hørte om Goji Berry, jeg kunne ikke vente med at prøve det. På min første uge af at spise Goji Berry, jeg bemærker, at en spike på min energi. Jeg begyndte at bruge flere timer at gøre mit fitness rutiner, og jeg kan også mærke min appetit er faldende. Jeg er næsten på min tredje måned, og jeg har allerede tabt 33 kilo. Jeg kan ikke vente med at miste meget mere!

-Jenna R.-

Alt jeg kan sige er, at det produkt, der virkelig virker! Jeg tabte 5 inches ud af min mave fra indtagelse af den Goji Berry. Jeg tog produktet, før hvert måltid. Jeg er også indarbejdet det med fitness plus jeg har nogle at løbe mindst to gange om ugen. Resultaterne bare holdt mig motiveret til at holde sig på sporet af min vægt tab rejse. Det gav mig også tillid. Jeg vil aldrig tænke to gange for at anbefale dette produkt!

-Barry V.-

Mens ferie for fire år siden, faldt jeg i en åben trappe. Jeg var nødt til at gennemgå en fysisk terapi for min brækkede nakke-og ryghvirvler. Det tog noget tid for mig til at komme sig, men jeg formåede at få min mobilitet. Jeg var desværre ikke i stand til at komme tilbage til min normale aktiviteter. Jeg vidste bare ikke synes at have energi til at engagere sig i fysisk aktivitet. Det er i løbet af denne tid, at min vægt problem i gang. Jeg var 260 kilo på det tidspunkt. Jeg hørte om Goji Berry gennem min ven. Selvom jeg har prøvet flere kosten piller til ingen nytte, var jeg stadig optimistisk, at jeg vil ramme jackpot denne gang. Efter at have taget Goji Berry kosttilskud, jeg mistede 21 kilo i min første to uger. Det virker som om jeg endelig har naglet det denne gang. Jeg håber på at tabe mere, og jeg kan ikke vente med at se omfanget tip på 200 pounds.

– Jason A.-

Goji Berry – bivirkninger

Goji Berry har ingen skadelige ingredienser, der vil forårsage negative reaktioner eller bivirkninger. Der har været nogen rapporter om eventuelle klager fra indtagelse af produktet. Det er naturlig, sikker, og vigtigst af alt en potent vægt tab støtte.

Sundhed eksperter lige advare dem, der er gravide, og dem, der ammer til at være ekstra forsigtig i forbindelse med kost, kosttilskud, ikke bare med Goji Berry. Hvis du er på en regelmæssig medicin, ville det være bedst at konsultere din læge først, da det muligvis kan føre til en negativ interaktion med din medicin.

Også, forbrugerne er altid råde til at følge den anbefalede dosis.

Goji Berry – pris

Den Goji Berry pris er blandt de konkurrencedygtige priser kost piller ud er der. Nogle Goji kosttilskud sælges til en højere pris, end de andre, skønt. Nøglen til at købe det rigtige mærke af Goji Berry supplement er ikke i prisen, men i de ingredienser, eller sammensætning. Altid gør det til en vane at checke mærkningen de fleste, især når det kommer til kost piller.

Goji Berry – hvor kan man købe (apotek, supermarked, online?)

De fleste Goji Berry produkter sælges online. Hvis du ønsker at vide, hvor man køber (apotek, supermarked, online?) og andre oplysninger, kan du besøge deres officielle hjemmeside for at undgå svindel og eller forfalskede produkter.

Oversigt

Hvis du har været på den tabende side af dig, vægttab kamp, det er på tide, du overveje at tage Goji Berry kosttilskud. Ude af stand til at kontrollere sin appetit og ikke nok tid og energi til at motionere regelmæssigt er de to store syndere i vægtøgning. At tage Goji Berry vil målrette disse to forhindringer for dig.

Goji Berry har været stærkt anbefalet af fitness-eksperter over hele verden. Det er en sikker og naturlige kosttilskud, som du kan stole på. Goji Berry har vist sig at arbejde for tusindvis af mennesker, der har prøvet det. Kombineret med ordentlig kost og motion, Goji Berry vil overraske dig med resultatet.

Goji-bær er ikke kun godt for vægttab. Det er også fyldt med andre sundhedsmæssige fordele. De mange sundhedsmæssige fordele er, hvad fortjent Goji Berry sin topplacering på listen over superfoods. I virkeligheden, David Wolfe, en superfood guru, en liste over de røde bær nummer ét i hans “Superfoods: Mad og Medicin i Fremtiden” bog.

Den vestlige verden har omsider indså de sundhedsmæssige fordele af Goji-bær. Noget i den østlige kultur har længe benyttet sig af århundreder siden. Food and Drug har også erkendt fordelene af Goji-bær. Giv disse Goji bær en chance og se for dig selv, hvorfor det kaldes en superfood. Kombineret med ordentlig kost og regelmæssig motion, Goji-bær kan bare være det eneste, du har brug for at tabe de pounds effektivt.

LEAVE A REPLY